Historische Kring Loenen

 
 

Activiteiten


________________________________________________________________________

Vooruitblik
Om de administratie van de aanmeldingen gemakkelijker te maken, werken we voortaan met een
inschrijfformulier. Op de website vindt u bij de activiteit een link naar het formulier. We vragen onder andere naar uw lidnummer. Dit lidnummer vindt u op de envelop waarin de Vechtkroniek wordt bezorgd. Het is handig om dit nummer ook voor de toekomst beschikbaar te houden.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Burgemeesterslezing door M.C. (Martin) Boevée

Jaarlijks organiseert de HK Loenen na afloop van de Algemene Ledenvergadering een lezing of presentatie. Om daar dit jaar, vanwege ons 30-jarig bestaan, een speciaal tintje aan te geven, hebben we de laatste kroonbenoemde burgemeester van de voormalige gemeente Loenen, Martin Boevée, bereid gevonden op het podium te stappen voor een heuse ‘burgemeesterslezing’.
Naast mooie verhalen over de mijlpalen en bijzondere gebeurtenissen uit zijn eigen ambtsperiode (1989-2002) zal hij de aanwezigen kennis laten maken met de geschiedenis van de oud-burgemeesters van alle kernen van de voormalige gemeente Loenen. Het enthousiaste verhaal over o.a. de burgemeesters Backer, Doude van Troostwijk en Sprenger zal ondersteund worden met beeldmateriaal om het plaatje letterlijk compleet te maken.

Daar kijken wij nu al naar uit en hopelijk u met ons. Graag tot ziens op 21 maart!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -