Historische Kring Loenen

 
 

Lid worden 

Een lidmaatschap van de Historische Kring Loenen kost nog steeds 19 euro per jaar. 

U ontvangt hiervoor twee keer per jaar de Vechtkroniek met boeiende bijdragen over de historie van Loenen, Nieuwersluis, Vreeland, Loenersloot en Nigtevecht. Een gezinslidmaatschap kost € 8,-- per jaar en geeft toegang tot activiteiten en lezingen als lid maar op het familieadres ontvangt u enkelvoudig de Vechtkroniek en de Nieuwsbrief. 

Kinderen van leden kunnen gratis mee naar de activiteiten van de vereniging. 

Misschien een cadeau voor een oud-Loenenaar in den vreemde?

Een gewoon lidmaatschap? Een gezinslidmaatschap? Hoe zit dat nu?
Wij merken bij activiteiten van onze vereniging dat het niet voor iedereen duidelijk is of de partner wel of niet een gezinslidmaatschap heeft. U kunt dat zien op uw bankafschrift. Een lidmaatschap van de Historische Kring Loenen kost nog steeds € 19,- per jaar. U krijgt hiervoor toegang tot de activiteiten en ontvangt twee keer per jaar de Vechtkroniek met boeiende bijdragen over de historie van Loenen, Nieuwersluis, Vreeland, Loenersloot en Nigtevecht.
Een gezinslidmaatschap kost € 8,- per jaar en geeft toegang tot de activiteiten en lezingen, maar op het familieadres ontvangt u enkelvoudig de Vechtkroniek en Nieuwsbrief. Kinderen van leden kunnen gratis mee naar de activiteiten van de vereniging. We verzoeken u hen wel altijd aan te melden als ze mee komen. Misschien is een lidmaatschap van de HKGL een leuk cadeau voor een oud-Loenenaar in den vreemde?

Graag bij "toestemming incasso" vermelden of u akkoord bent met automatische incasso. 
Als u niet betaalt via automatische incasso brengen we € 2,- administratiekosten in rekening